Кадър: БТВСнощните размирици са само минус за протеста. Дори един

...
Кадър: БТВСнощните размирици са само минус за протеста. Дори един
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Ако снощи имаше 200 000 души, всичко щеше да е приключило, но и управляващите имат своите привърженици

Кадър: БТВ

Снощните безредици са единствено минус за митинга. Дори един от уредниците - адв. Хаджигенов се разгласи против насилието, тъй като осъзнаваше обстановката. Това съобщи пред БТВ политологът Димитър Ганев. 

" Има опозиционна война - сред властта и протестиращите. Инцидентите нощес бяха точка за ръководещите ", сподели още той. 

" Вчера размерът на митингът беше огромен, само че на обособени елементи денем. Имаше друго хора сутринта и вечерта. Така митингът беше от десетки хиляди, само че в другите часови пояси ", разкри политологът Андрей Райчев.  

" Ако митингите екскалират това не значи, че ще има оставка ", безапелационен бе Димитър Ганев.

" Борисов подозира Радев, че желае да му отнеме нещо, което му се поставя. Радев пък се съмнява, че Борисов ще фалшифицира изборите ", разкри Райчев. 

" Борисов има вид пред себе си за оставка и самичък да образува длъжностен кабинет, без да е министър председател ", разяснява Ганев.

" Ако нощес имаше 200 000 души, всичко щеше да е завършило, само че и ръководещите имат своите последователи ", сподели Андрей Райчев. 

" В момента следим конфликт кой е по-силен. Изходът е президентът Румен Радев и министър председателят Бойко Борисов дружно да дефинират един човек, на който и двамата имат доверие. Те към момента имат този ход ", добави още политологът. 

" Няма да има Велико Народно заседание без поддръжката на Движение за права и свободи, това е ясно. Повече ме тормози това дали избори ще разрешат рецесията. Това е доста комплициран фрагментиран парламент. Нови избори – добре, само че това не значи, че ще има държавно управление ", приключи Димитър Ганев.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР