Кадър: БТВРешението на БСП да подкрепи гражданската кандидатура на Мая

...
Кадър: БТВРешението на БСП да подкрепи гражданската кандидатура на Мая
Коментари Харесай

Калоян Паргов разкри как БСП решила да подкрепи Манолова

Кадър: БТВ

Решението на Българска социалистическа партия да поддържа гражданската кандидатура на Мая Манолова за кмет на София е дефинитивно. Това съобщи ръководителят на столичните социалисти Калоян Паргов в „ Тази заран ” по bTV.
 

Той посочи, че от левицата е имала 18 претенденти за поста, от тях 17 са се отказали, единственият останал – арх. Борислав Борисов се отхвърли в интерес на Манолова.
 
Паргов добави, че социологическите изследвания са натежали за решението на Българска социалистическа партия. По думите му, не е проблем, че Манолова е подкрепена и от придвижване „ България на жителите ”, тъй като с цел да има смяна в София – е нужна консолидация на обществото.
 
„ Преди една година на градската конференция, думата „ консолидация ” беше основна – на лявото, на партията и на обществото, което желае смяна. Манолова е тъкмо такава – консолидационна фигура ”, съобщи Паргов.

Политикът сподели, че 30 години левицата не може да се пребори за кметския стол на столицата.
 
„ Чисто стратегически, надпартиен претендент постоянно е бил сполучливата формула. Връщам се 2003 година, когато беше най-успешният опит със Стоян Александров ”, добави Паргов.
 
Шефът на столичните социалисти съобщи, че имат доста общи хрумвания и възгледи с Мая Манолова, по отношение на ръководството на София.
 
„ Първият проблем е прозрачността и методът, по който се взимат решенията. Вторият е компетентността. Тези два казуса основават трети – сред институцията община и жителите ”, уточни той и сподели още, че Българска социалистическа партия цели да образува болшинство в столичния общински съвет.

Паргов сподели, че партията си е сложила за цел да имат най-малко 14 общински съветници.
 
Социалистът уточни, че още идната седмица ИБ на градската организация на Българска социалистическа партия ще организира среща с Мая Манолова, с цел да показват платформата на партията и да чуят нейното мнение.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР