Кадър: bTVПротест на рокери от столичния мотоклуб София райдърс се

...
Кадър: bTVПротест на рокери от столичния мотоклуб София райдърс се
Коментари Харесай

Протест на рокери пред Съдебната палата

Кадър: bTV

Протест на рокери от столичния мотоклуб " София райдърс " се организира пред Съдебната палата преди началото на съвещанието на Софийския апелативен съд. Делото преглежда гибелта на моториста Боян Митев, заяви БНР.

Таксиметровият водач Данаил Нинов беше наказан на три години затвор откакто призна виновността си. Близките на жертвата не са съгласни с размера на наказването.

29-годишният Боян Митев почина 2016 година след забранен противоположен завой, изработен от таксиметровия водач. Приятелите му през днешния ден укориха първата правосъдна инстанция, че не е направена техническа експертиза. Родителите на починалия млад мъж са дали видеозапис, само че той не е употребен при експертизата, а се доверила единствено на разказите на свидетел.

Близките на моториста се усъмниха, че Нинов има право да кара такси. Това е вторият случай на гибел в неговата шофьорска процедура, за първият е наказан за лека телесна щета, настояват те. Според близки на умрялото момче нарушаванията на наказания водач са доста.

На втора инстанция делото завърши за по-малко от час. САС ще се произнесе до месец.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР