Кадър: БТВНе съм обидена на главния прокурор Иван Гешев. Упорита

...
Кадър: БТВНе съм обидена на главния прокурор Иван Гешев. Упорита
Коментари Харесай

Нинова: Не съм обидена на Гешев. Упорита съм и зададох въпросите на перничани писмено

Кадър: БТВ

Не съм афектирана на основния прокурор Иван Гешев. Упорита съм и зададох въпросите на перничани документално. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на решението на обвинител номер 1 да анулира срещата си с нея във връзка водната рецесия в Перник.

„ Срещата с основния прокурор бе по искане на жителите на град Перник. Преди Нова година имах среща в Общината. Обсъдихме рецесията и хората ме помолиха да проведа среща с основния прокурор и да попитам дали се водят следствия, в това число и за ремонта на стената.

Направих го по искане на жителите на Перник. Получих такава среща. По-късно от неговия кабинет са се обадили в моя и са я отменили. Аргументите ги видях пуснати публично ”, разясни тя пред bTV.

„ Още когато желаех срещата, разгласих за какво я желая. Идвам от името на хората в Перник, задавам техните въпроси. Много хора в Перник, да не споделям всички, желаят отговорност. Искат да знаят кой ги е докарал до ситуацията ”, добави тя.

Що се отнася до другата среща, която й бе отказана в понеделник, Нинова съобщи, че се е получило преиграване и  кметът на Перник се е изказал неопитен, в случай че в действителност е споделил, че отхвърля да се срещне с нея .

 „ Не можеш да откажеш среща, която не ти е желана. Аз не съм желала среща с него. Не съм желала такава среща и не съм афектирана, че ми е я отказал.

Кметът да си гледа кметските работи. Избрали са го, с цел да ръководи Перник. Но да не не помни, че е определен като опция на ГЕРБ и неговото място е на страната на перничани ”, акцентира тя.

Нинова бе безапелационна, че рецесията с водата е политически въпрос.

„ Не е пернишки, а народен въпрос ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Тя посочи, че вотът на съмнение към кабинета, който социалистите ще изискат, ще бъде за 3 неща - вода, отпадъци и въздух.

„ Че близо половин милион българи са без езечасов достъп до вода. Че рецесията се разраства и в други градове и казусът става народен.

Второ: вносът на отпадъци, преработката им и замърсяването на въздуха.

Внасяме го на 20. Ще представим претекстовете си на сътрудниците. 2 дни са ни нужни за съвещания ”, посочи тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner (преди 6 секунди) Рейтинг: 49 | Одобрение: -6 Въобще не е народен въпросът за голфаджиите! Да си купуват минерлана вода! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Ре
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР