Кадър: БТВМинистърът на здравеопазването Кирил Ананиев е гост в Тази

...
Кадър: БТВМинистърът на здравеопазването Кирил Ананиев е гост в Тази
Коментари Харесай

Министър Ананиев: Уважавам протеста на медицинските сестри за по-високи заплати, вземаме мерки...

Кадър: БТВ

Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев е посетител в „ Тази заран ” по БТВ. Той призна, че почита митинга на медицинските сестри за по-добро възнаграждение на труда им и разкри съответните ограничения, които са набелязали на среща с тях.

Ето какво сподели министър Ананиев:

„ На работната среща с представители на медицински сестри и експерти по здравни грижи, установихме, че има дифиренциация сред минималната и междинната заплата. Решихме да разработим методика въз основата на правила и правила за образуване на работната заплата, които да се ползват във всяко заведение за здравна помощ и да ги внесем в Министерски съвет. Мисля, че може да стигнем до консенсус и с представителите на частните лечебни заведения, тази методика да се приложи и в тях.

Изваждането на едни пари в този момент, значи да запазим всички дефекти за образуване на работната заплата. Нека да създадем тази методика и като забележим какъв резултат ще покаже, тогава ще приказваме за размера на парите, които са нужни, с цел да реализираме задачите, които сме си сложили. ”

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР