Кадър: БТВКубрат Пулев се включи току що по скайпа в

...
Кадър: БТВКубрат Пулев се включи току що по скайпа в
Коментари Харесай

По скайпа за БТВ! Кубрат Пулев попиля Джени Суши: Имаше, плачове, рев, тя...

Кадър: БТВ

Кубрат Пулев се включи одеве по скайпа в „ Тази заран ” по БТВ и разяснява глобата, която Атлетическата комисия на щата Калифорния му наложи нощес.

Ето какво сподели Пулев:

„ Всичко мина съвършено, имаше плачове, плач. Джени Суши се разплака и по този начин искаше да е по-драматично всичко.

Не съм лишен от права тъкмо за 6 месеца, тъй като ще има чуване на 22 юли и тогава ще се реши дали ще продължа да се боксирам в Съединени американски щати.

Трябва мина някакви проби. Те са нещо по тематиката, което би трябвало да се мине.

Много приказвах пред комисията, на дълго и необятно обясних какво се е случило, обясних нещата каквито бяха, обясних истината. Тя в някои моменти не отговаряше на въпросите на юристите и на комисията.

Основни въпроси, тъй като те й споделиха, можеш в случай че искаш да не отговаряш, и тя не отговаряше, само че един човек, когато споделя истината, за какво да не отговори. Но когато криеш и нещо завоалираш, естествено, не отговаряш.

Казах, че скърбя, извиних се, срещнах се с нейната адвокатка, въпреки че не ми беше доста прелестно. Нямам неприятни усеща, макар че ме нападат.

С Джени Суши не съм се разменил думи. Тя говореше, не мога да допускам по какъв начин непосредствено споделяше неща, които не бяха тъкмо по този начин.

Много хора в залата се смееха, хора, които бяха участвали там, хора очевидци, просто бяха в неразбиране по какъв начин може да приказва такива неща. Хората си споделиха истината, каквото беше, и считат, че доста неща от истината я икономисаха. Ако бяха споделили всичко, целият свят щеше да разбере доста истини за нея.

Адвокатката й беше подготвила някакъв тест, който беше квалифициран като за Туитър, и е супер несериозно за мен. Отделно на Джени не й даде опция да приказва, сподели й: „ Няма да приказваш. ” Каза някои неща, които не дават отговор на истината.

Не са казвали, че ще заведат правосъден иск против мен. Така като виждам, не считам, че ще се стигне до по нататъшни някакви неща. Те са интелигентни хора, в последна сметка не може да изопачаваш истината, може би тя ще си остане с лайковете и късия интерес към нея.

Не знам още през каква стратегия ще мина в идващите 45 дни, остовам тук в Съединени американски щати, тук се приготвям.

Имахме проект да играя на 15 юни във Вегас, също по този начин с Тайсън Фюри, само че това няма да може да се реализира, тъй като на 22 юли ще има чуване. ”

Атлетическата комисия на щата Калифорния наказа Кубрат Пулев с лишаване на лиценза му за Северна Америка до 23 септември. Това е тъкмо половин година от датата на целувката. Дотогава Пулев ще би трябвало да приключи обучителен курс във връзка със половите похищения. Той ще би трябвало да заплати и санкция от 2500 щатски $.

На 22 юли българският боксьор ще би трябвало да се яви още веднъж пред комисията и да показа доказателства за приключването на въпросния курс и по-късно ще може да кандидатства за възобновяване на своите права.

Ако Пулев не е склонен със глобата и не я извърши, то тя ще се трансформира в 12-месечно наказване и ще бъде съпроводено от спомагателни 2500 $ санкция. Това би трябвало да стане наложително пред Атлетическата комисия на Калифорния.

При вероятно ново нарушение от сходен темперамент, Пулев ще бъде лишен до живот от правото да се боксира в рамките на щата Калифорния, като то ще се разпростре върху задачите Съединени щати.

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР