Кадър: БТВИма различни видове протести. У нас те са раздробени.

...
Кадър: БТВИма различни видове протести. У нас те са раздробени.
Коментари Харесай

Психиатър за протестите: Хората жадуват за справедливост

Кадър: БТВ

Има разнообразни типове митинги. У нас те са раздробени. Смътно се долавя едно инстинктивно неприемане на метода, по който е устроена страната. Хората жадуват за правдивост. Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV психиатърът Любомир Канов във връзка с протестите в страната.

,,Сегашната държавна уредба е несправедлива. Протестът на майките на деца с увреждания стана политически, само че в основата си беше яд, който беше инфекциозен за обществото``, уточни той.

,,Може би митингите са режисирани, защото основателите са скрити зад кадър, а хората като че ли не знаят защо стачкуват, наподобяват слисани, щом им покажат лицата пред някоя камера. Като цяло не чух логичен обществен диалог за това какво стои зад всичкото това недоволство``, съобщи още психиатърът.

,,Има един общ яд против страната по света, без значение дали тази страна е демократична, обществена или каквато и да е. Всяка власт е скрит план против народа, както споделят анархистите. Хората са въодушевени от страстта, че страната прави скрит план против тях. Това е породено от доста дългото угнетяване на обществените страни и е въпрос на социална философия``, разясни още Канов.

,,Между политиците има мерзавци, само че има и почтени, доброжелателни хора, които за жал са хванати в паяжините на едни властови ползи, които ги деформират и ги трансформират в карикатури на самите тях``, заключи Любомир Канов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР