Кадър бТВГолям поддръжник на ГЕРБ изрази убеденост в успеха на

...
Кадър бТВГолям поддръжник на ГЕРБ изрази убеденост в успеха на
Коментари Харесай

Харизанов: На 5 април лидери на партии ще чакат Борисов с букетчета в ръка, за да го молят за коалиция с ГЕРБ

Кадър бТВ

Голям покровител на ГЕРБ изрази увереност в триумфа на изборите. Нещо повече. Георги Харизанов разгласи какво ще се случи с Бойко Борисов на идващия ден след успеха му на изборите.

Не съм аз този, който се занимава с реденето на листи за изборите, а и нямам такива упоритости. За мен е редно госпожа Нинова първо да сплоти личната си партия, тъй като от 5 години половината от сътрудниците й в Българска социалистическа партия обикалят по предаванията и я подлагат на критика. Едва тогава може да се грижи за общ фронт против ГЕРБ.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ анализаторът и член на ГЕРБ Георги Харизанов от Института за дясна политика, който разяснява идните парламентарни избори.

" Управляващите са организирали последните избори и не е имало никакви проблеми. Включително и тези, на които победи Румен Радев. В Австрия последните президентски избори бяха касирани поради проблеми с броенето на гласовете по пощата. Нека президентът, господин Трифонов и господин Иванов се срещнат с тези обстоятелства и тогава да приканват за гласоподаване по пощата. Лично аз съм за електронното гласоподаване и за видеонаблюдението на броенето на бюлетините, само че не мога да си показва къде ще е тази зала с 12 000 компютъра, пред които ще стоят хора и ще следят какво се случва в изборните секции ", съобщи Харизанов, написа Novini.bg.

" Не обичам прогнозите, само че не виждам по какъв начин на 4 април ще се случи някаква огромна смяна по върховете на политическия живот у нас. Най-вероятно на 5 април пред балкона на премиера Бойко Борисов ще има водачи на съюзнически партии с букетчета, които ще упорстват за коалиция с ГЕРБ. Трябва да забележим първо предизборните обединения и тогава ще можем да разясняваме следизборните обединения. За мен Съюз на демократичните сили са сериозен и пореден сътрудник на ГЕРБ. Съюз на демократичните сили си имат своята тежест на политическата сцена ", безапелационен бе анализаторът.

 

" Според мен е редно политическите партии малко да се успокоят и да почнат да приказват със своите гласоподаватели, с цел да има обяснят какви политики ще организират и по какъв начин, а не против кого са на тези избори. Ясно е какво желаят хората - по-качествено ръководство, сигурност. Това желаят хората по целия свят. За мен по-качествено ръководство значи понижаване на административната тежест и въвеждането на повече електронни услуги. Пак ще повторя, че не съм по прогнозите, само че нямам доверие в теориите, че Борисов се готви да се изправи против Радев на президентските избори. За мен Борисов няма какво да потвърждава на Радев ", приключи Георги Харизанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР