Кадър: БТВГЕРБ е подкрепил Мая Манолова, а БСП са я

...
Кадър: БТВГЕРБ е подкрепил Мая Манолова, а БСП са я
Коментари Харесай

Нинова с тежки обвинения към Борисов, обяви кое го различава от Радев

Кадър: БТВ

ГЕРБ е подкрепил Мая Манолова, а Българска социалистическа партия са я изгонили. Нямам памет по кое време сме гонили Мая Манолова. Това е неистина на Борисов, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на bTV.

" В Борисов има паника. Той е доста добре осведомен какво става в ГЕРБ и при нас. При тях има вътрешни проблеми, разделения, структури. Ние това сме го преживявали и знаем какво е. Получава се резултатът, който от дълго време голним - Българска социалистическа партия да отвори ветрилото ", сподели тя. 

" Кандидатите, които издигаме, въпреки с инициативни комитети и така нататък - първото ни изискване е да припознаят концепциите и платформите ни. Нямаме много разминавания с тези хора, които предлагаме ", добави тя.

Относно това, че Българска социалистическа партия няма нито един регионален град, Нинова сподели: " Мисля, че имаме сили да спечелим регионални градове. Може би имам вяра за 1,2 или 3. Ще забележим. Не съм гадателка, но работим това да се случи. Ние им предлагаме, считам, най-хубавото ".

Относно кмета на Симитли, водачът на Българска социалистическа партия съобщи: " Местната организация е решила да поддържа кмета на Симитли, а националната конференция се отхвърли. Аз взех персонално отношение, това притоворечи на всички хрумвания, платформи и това, което вършим последните 3 г ".

" Да вадиш обстоятелства и истини за корупция, това не е експанзия. Няма да спрем да демонстрираме грешките на това ръководство и да предлагаме опция ", сподели още Нинова. 

Тя упрекна Борисов, че работи " задкулисен ".

" Интригантски, с обикновени фрази - това е видът на правене на политика на Борисов. Радев в никакъв случай няма да стигне до това равнище на правене на политика ", съобщи тя. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР