Кадър бТВЕкип на bTV отиде в село Караполци, на половин

...
Кадър бТВЕкип на bTV отиде в село Караполци, на половин
Коментари Харесай

Собственик на къща за гости, субсидирана с над 391 000 лева: Ще пускам вътре, когото си искам

Кадър бТВ

Екип на bTV отиде в село Караполци, на половин час от София, с цел да ревизира две къщи за посетители.

Къщите са определени на случаен принцип от регистъра на Държавен фонд „ Земеделие “. Те са издигнати върху парцели на едно и също лице.

Едната се състои от къща за живеене и огромен гараж. Тя няма табела, че предлага нощувки. Субсидирана е с над 391 хиляди лева В употреба е от 2015 година. По закон тя би трябвало да работи 5 години след построяването ѝ, което значи, че и през днешния ден би трябвало да приема посетители.

По думите на Тодор Гергов, гражданин на селото, тази къща в никакъв случай не е приемала посетители, а в нея живее притежателят ѝ. " Пълен фалш е тази къща. Преди две години желаеха едни руснаци да отседнат, само че притежателят сподели, че къщата си е негова и ще пуска, който си желае ", добави Гергов.

Другата къща се намира на прилежащата улица. Тя разполага с две здания за живеене, гараж и барбекю. Тя е получила евросубсидия от 336 хиляди лева

По думите на кмета на селото и двете къщи са благосъстоятелност на една фамилия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР