кадър: БтвДепутатът от Варна Иван Д. Иванов вече не е

...
кадър: БтвДепутатът от Варна Иван Д. Иванов вече не е
Коментари Харесай

Изключеният от БСП депутат Иван Иванов: По време на инцидента аз съм бил на 5-6 км от мястото

кадър: Бтв

Депутатът от Варна Иван Д. Иванов към този момент не е част от Българска социалистическа партия. Това решение взе Националният съвет на партията.

Ето и неговия коментар:

От медиите научих, че съм взел участие в някакво сборичкване. Това не е истина, тъй като по време на случая аз съм бил на 5-6 км от мястото. Това съобщи в ефира на bTV националният представител от Българска социалистическа партия Иван Иванов, който през вчерашния ден бе изключен от Националния съвет на партията поради обявено от левицата сборичкване сред него и ръководителя на регионалния съвет на Българска социалистическа партия в Долни Чифлик Валентин Вълчев.

,,Доколкото разбрах, всичко е станало пред регионалния съвет на Българска социалистическа партия в Долни Чифлик, а по това време аз бях в центъра на град Варна. Да, бях преди този момент в Долни Чифлик, само че не останах, защото по свои аргументи взех решение да си тръгна``, показа още Иванов.

Валентин Вълчев няма по какъв начин да не го познавам, само че държа да кажа, че не съм го виждал от три месеца от Конгреса на Българска социалистическа партия в София. Той си е ръководител на Долни Чифлик, а аз съм депутат, няма никаква омраза сред нас. Категорично не съм го удрял, изясни още депутатът и добави, че полицията към момента не е разговаряла с него.

 

Навлизаме в дълбоките води на вътрешнопартийните борби по места. Това е тригодишна битка за превъзходство, а задачата е да бъда отстранен, описа още Иванов и разгласи, че чака да бъде изключен от парламентарната група на Българска социалистическа партия.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР