кадър: Бтвчера съм провел над 200 телефонни разговора. Още не

...
кадър: Бтвчера съм провел над 200 телефонни разговора. Още не
Коментари Харесай

Собственикът на Хиполенд: Вътрешният министър ме потърси, не знаеше за акциите

кадър: Бтв

чера съм провел над 200 телефонни диалога. Още не мога да се усещам обикновено, нещата ще се оправят. Синът ми е добре. Това сподели за bTV притежателят на " Хиполенд " Мариан Колев. 

В петък Икономическа полиция, Главна дирекция “Надзор на пазара ” и данъчните ревизираха под надзора на прокуратурата във веригата за детски играчки “Хиполенд ”.  Те влязоха в магазините на компанията ден откакто изпълнителният шеф Мариан Колев се оплака, че полицията едвам не е ослепила 17-годишния му наследник, който бил напръскан от упор газ на митинга на 2 септември. Служители на компанията постоянно вземат участие в митингите против държавното управление и основния прокурор. От Министерство на вътрешните работи показаха, че акцията е за противопоставяне на неточни търговски практики и престъпления при импорт и търговия с карго артикули.

" Всички тези институции са длъжни да вършат инспекции. Изненадата е, че по едно и също време три разнообразни инстанции да дойдат на инспекция и инцидентно да съответствува с някакво изказване, което съм дал във фейсбук страницата на компанията ни. Някой път случайностите са прекомерно инцидентни ", сподели още той. 

" Дали сме неточни или не могат да кажат нашите клиенти, сътрудници, снабдители. С някои от тях сме от 15 години дружно. Всички ни почитат. След известието за акцията, тази реакция ме втрещи, благодаря на всички жители. Това сподели имиджа ни в очите на обществото ", добави Колев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР