Кадър: БТВМного ясно трябва да се каже - това не

...
Кадър: БТВМного ясно трябва да се каже - това не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Много ясно трябва да се каже - това не е президентска партия

Кадър: БТВ

" Много ясно би трябвало да се каже - това не е президентска партия ". Това разяснява някогашният министър на стопанската система Кирил Петков в ефира на бТВ.

" Ние работихме с него прелестно през предните 4 месеца и аз желая да му благодаря (бел. ред. президентът Румен Радев), че той когато ни назначи ни сподели, че имаме цялостната независимост да действаме, в случай че съблюдаваме тези правила, които се оказаха общи - да се борим с корупция, да осветлим тъмните места ", када Петков.

Бившият министър на финансите Асен Василев разяснява, че когато са отишли да кажат на президента Румен Радев за проектите си, той им е поискал триумф.

" Сега ще видите и по листите, само че ние ще се появим и ще видите хора. Няма никакво присъединяване на негови доближени в договарянията за партия ", разяснява Кирил Петков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР