кадър bTVБългария, през каквито и проблеми да е минавала, винаги

...
кадър bTVБългария, през каквито и проблеми да е минавала, винаги
Коментари Харесай

Спряганият за нов премиер Николай Младенов: Младите хора не излязоха на улицата да нападат жени с деца, спрете и се замислете

кадър bTV

" България, през каквито и проблеми да е минавала, постоянно е била образец за приемливост и рационални решения. Били сме приемер за разсъдък на Балканите, за това, че знаем по кое време да спрем в опълчването. Точно по тази причина българската народна власт се гради върху единодушие и разговор, не върху борба и конфликти ", това написа във Facebook някогашният боен и външен министър Николай Младенов.

Настоящият специфичен координатор за Близкоизточния кротичък развой на генералния секретар на Организация на обединените нации, който към този момент се спряга за възможен правоприемник на Бойко Борисов на премиерския пост, разяснява вчерашният случай на кръстовището да Румънското посолство по този начин:

" Спрете и се замислете какво видяхме нощес. До това равнище ли сме паднали!? Спрете и се замислете какво се случва с митинга на младежите. Те не излязоха на улицата, с цел да издигат ковчези и бесилки. Те не излязоха на площадите, с цел да може някой да атакува дами с деца! Те излязоха свободни и желаеха съвременна и демократична България с нулева корупция. И ние би трябвало да ги подкрепим. Да ги подкрепим и против тези, които желаят да употребяват техните претенции, с цел да трансфорат България в това от нощес. Това нощес не е излаз от рецесията, а черна дупка, от която няма излизане за нас като общество! Кой желае това? "

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР