Кадър: БСТВСериозни нападки се чуват от страна на протестиращи в

...
Кадър: БСТВСериозни нападки се чуват от страна на протестиращи в
Коментари Харесай

Протестиращи към полицаи: Как не ви е срам да биете и да обгазявате? Не ви уважаваме докато не свалите снаряжението и не отидете на страната на народа

Кадър: БСТВ

Сериозни нападки се чуват от страна на протестиращи в София, които атакуват от високоговорителя словесно служителите на реда.

" Как не ви е позор? Да бите през днешния ден деца, да ги обгазявате, да обгазявате лекарския екип до момента в който дава първа помощ на извънредно нуждаещ се, да продължава това и с публицисти. Вие сте недсостойни българи, недостойни служители на реда. Жандармеристите са извънредно недостойни, тъй като първи скочиха. Мислите, че ще ви дадат 30 сребърника в допълнение ли? Не, те ще отидат в шкафчето на мутрата, а вие ще стоите на 30 градуса, а най-после ще ви кажат пари няма. Не ви уважавеме, до момента в който не извършите това, което би трябвало, а точно да свалите снаряжението и не отидете на страната на народа ", сподели индивидът от високоговорителя. " Ние страната ще си я вземем, не ни е боязън от вас и от лютивия спрей? Вън ", добави той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР