Кадър БОЕЦ и БулфотоС няколко думи , казваме на Буда

...
Кадър БОЕЦ и БулфотоС няколко думи , казваме на Буда
Коментари Харесай

Протестиращите на Орлов мост с ултиматум към Борисов: Или подавай оставка днес, или ела лично да ни изринеш

Кадър БОЕЦ и Булфото

" С няколко думи, споделяме на Буда – Или давай оставката, или ела персонално пред нас да ни „ изринеш “. Не ни пращй и не се крий зад баби, мутри, или унифомени реализатори. "

С този ултиматум се обърнаха протестиращите на Орлов мост.

Ето какво пишат те:

" Както знаете Орлов мост, един от знаците на София към този момент шести ден е блокиран и е част от митингите в страната. Знаете също по този начин, че настояваме за вашата незабавна оставка, както и за оставките на основния прокурор Иван Гешев,  а по този начин също и за оставките на Кошлуков и Цацаров.
Надяваме се с общи старания да решим казуса. И този на страната и в частност на софиянци,  които изпитват усложнения поради вашето твърдоглавие и страхове.
Ето за какво ние ви предлагаме допустимо най-бързо, още през днешния ден, да извършите своя избор: да подадете оставка или пък да доведете силите на реда, които да отворят още веднъж Орлов мост, като ги оглавите персонално.
Причините за Вашата оставка не са една или две, те са хиляди. Не забравяйте и  компрометиращите аудио записи, от които целия свят научи много неприличния речник на българския министър председател. Както и това, че той персонално може да се разправи с една българска компания или пък да повлияе на една друга договорка на пазара. Най-накрая освободете ни от този позор целия свят да разяснява пачките евро, кюлчетата злато и револвера в спалнята на българския министър председател.

Оставаме тук, на Орлов мост и чакаме Вашата оставка  господин Борисов! Или пък Вас самия отпред на жандармерията. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР