Кадър: БНТЗам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов коменттира актуалната

...
Кадър: БНТЗам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов коменттира актуалната
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петър Илиев е повод. Ако не беше той, щеше да е Пламен Николов, Иво Атанасов, Дядо Мраз

Кадър: Българска национална телевизия

Зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов коменттира настоящата политическа конюнктура в утринния бок на Българска национална телевизия.

" Истината е, че Петър Илиев е мотив. Ако не беше той, щеше да е Пламен Николов, Иво Атанасов, Дядо Мраз... това са мотиви. Причината е, че тези партии не желаят да има кабинет, излъчен от Има Такъв Народ ", съобщи той.

След като през вчерашния ден от " Изправи се БГ! Ние идваме " обявиха, че няма да поддържат кабинета на Има Такъв Народ, Тошко Йорданов разяснява, че " Татяна Дончева е патогенен измамник на моменти, искрено ".

Вчера те се обявиха като предатели - това е думата. Тези приказки, които приказват, костват колкото едно огромно нищо. Те плямпаха от самото начало, че желаят промяната на Гешев, дълбока правосъдна промяна, преизчисляване на пенсиите и когато се стигна досега, че тези неща могат да бъдат свършени от едно държавно управление на най-голямата политическа мощ в Народното събрание, те предадоха и митинга, и хората, които са дали своят вот за тях, изясни Тошко Йорданов.

Един изменник не заслужава капка почитание, добави той.

Мая Манолова: Единодушно взехме решение да гласуваме срещу оферти от Има Такъв Народ кабинет

Без нас, във всяко друго политическо формирование за кабинет, им би трябвало поддръжка от Движение за права и свободи и ГЕРБ, счита Тошко Йорданов.

Истината е, че би трябвало да се отиде на избори, в случай че този кабинет не бъде подсилен.

Нямам никаква визия какви са възможностите този кабинет да мине. В момента всичко е в ръцете на " Демократична България ". От тях зависи, добави той.

Тошко Йорданов е безапелационен, че огромният зложелател се назовава ГЕРБ, които в продължение на 11 години сътвориха мафиотски модел.

На въпрос дали Има Такъв Народ имат нещо общо с Движение за права и свободи, Тошко Йорданов отговори:

Ако имахме сделка с Движение за права и свободи, можехме да създадем кабинет още в предния парламент. Това, което приказва Мая Манолова, са тъкмо нелепости. Има два разновидността - или индивидът, който ги приказва не е в ред, или е взел някакви пари.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР