Кадър: БНТЗа разлика от Доналд Тръмп вицепрезидентът на Бразилия отдаде

...
Кадър: БНТЗа разлика от Доналд Тръмп вицепрезидентът на Бразилия отдаде
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на Бразилия: Признавам Байдън за победител

Кадър: Българска национална телевизия

За разлика от Доналд Тръмп вицепрезидентът на Бразилия отдаде дължимото на Джо Байдън.

Хамилтън  Мурао смята за необратима успеха  на Джо Байдън, претендент за президент на Демократическата партия на изборите на 3 ноември в Съединени американски щати, съобщи Prensa Latina, представен от

Мурао изясни, че  това е персонална негова позиция, а не приказва от името на държавното управление  на крайнодесния президент Жаир Болсонару.

Той удостовери, че  скоро Бразилия публично ще признае резултатите от  президентските избори в Съединени американски щати.

Досега Болсонару не е коментирал резултатите. Известно е, че той е съдружник на Тръмп.

Той обаче вече  оспори остро апела на Байдън  по време на американския президентски спор през септември,  Бразилия да се бори с обезлесяването с непозната помощ  или да се изправи срещу  неуточнени " стопански последствия ".

Болсонару към този момент изрази неустановеност по отношение на опцията да взе участие в изборите през 2022 година в Бразилия.

Не знам дали ще бъда кандидат за преизбиране, има дълъг път до 2022 година, увери Болсонару, призовавайки американците да не стопират да гласоподават на общинските избори на 15 ноември.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР