Кадър: БНТВ Още от деня по БНТ водещата Поли Златарева

...
Кадър: БНТВ Още от деня по БНТ водещата Поли Златарева
Коментари Харесай

Михаил Миков побесня в ефир: Дали са ми предложили 30 милиона, за да се откажа от лидерския пост в БСП? ГЕРБ ползва тази претоплена манджа...

Кадър: Българска национална телевизия

В „ Още от деня ” по Българска национална телевизия водещата Поли Златарева попита госта си Михаил Миков правилно ли е, че Корнелия Нинова му предложила 30 милиона, с цел да се откаже от лидерския пост в Българска социалистическа партия.

Ето какво отговори Миков:

„ Този фиктивен воин, който го приказва...това са цялостни нелепости. Те се появиха на предния конгрес, на който бях определен.

Какъв отговор да дам на тази нелепост. Не разясня този въпрос, по тази причина не давам отговор. Това е цялостна нелепост, която цели да дискредитира Българска социалистическа партия. Мисля, че Бриго Аспарухов нвремето ги завъртя тези тематики в медиите, а в този момент ГЕРБ употребява тази претоплена гозба, поставя й фалшификация като размер. 30 милиона? Те луди ли са. Тези хора, наподобява, нямат визия от размера на парите. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР