Кадър БНТУвеличаването на случаите на заразени с COVID-19 у нас

...
Кадър БНТУвеличаването на случаите на заразени с COVID-19 у нас
Коментари Харесай

Проф. Иво Петров: Увеличаването на случаите на заразени с COVID-19 у нас не е притеснително

Кадър Българска национална телевизия

Увеличаването на случаите на инфектирани с COVID-19 у нас не е притеснително. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия членът на експертния съвет по кардиология към Министерството на здравеопазването проф. д-р Иво Петров, представен от

Българската здравна система е адаптивна. Напрежението върху системата от COVID-19 не е огромно. Системата сега се оправя сносно, съобщи проф. Петров.

Най-после обществото разбра какъв брой са скъпи медиците за обществото.  До огромна степен неговото здраве зависи от тези хора, добави той.

Той разяснява и революционния способ за битка с COVID-19 - приложимост на йонизиран О2 и йонизирана вода. Озонирането и йонизацията са способи, които са известни доста от дълго време на медицината. Колегите от Испания, Италия, Турция, Русия и Куба имат към този момент доста насъбрани данни за озона и неговите резултати. За негативните йони е потвърдено, че имат дейно влияние. Йонизираната вода и йонизираният въздух ги прилагаме за предотвратяване на личния състав в нашата болница. Прилагаме метода и към пациенти. Според мен това може да бъде ефикасна защитна мярка против ковид, сподели още проф. Иво Петров.

Той изясни, че йонизирана вода и йонизиран въздух могат да се направят и в домашни условия при съществуването на йонизатор. Трябва да се употребят не повече от половин час след приготвянето им, посочи проф. Петров.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР