кадър: БНТТой прогнозира, че ще има малки разлики в класирането

...
кадър: БНТТой прогнозира, че ще има малки разлики в класирането
Коментари Харесай

Филип Станев: Oт ИТН положихме максималните усилия и дори направихме някои персонални компромиси

кадър: Българска национална телевизия

Той предвижда, че ще има дребни разлики в класирането и Има Такъв Народ ще бъде незаобиколим фактор в съставянето на нов кабинет.

Политиката се оказа място не за наивници, каквито на моменти бяхме ние, мислейки си, че до дъно следвайки обективността, концепциите, идеите, че ще се случат нещата, ами не е тъкмо по този начин.

Такава поука са си създали от партия " ИТН " след късото ръководство, съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Филип Станев.

" В политиката да си първи не значи, че когато си спечелил първото място в надпреварата, задърлжително по-късно ще започнеш да управляваш. Политиката се оказа хлъзгав терен. Място, на което е належащо от време на време леко да отстъпиш от твърдата позиция, която си заел. Това е поуката за нас. Катарзис е доста мощна дума, това е толкоз тежко душевно прекарване, нямаме потребност от него неито ние, нито нашите сътрудници ", добави Станев.

По думите му в предходните два Народното събрание съвсем са си стиснали ръцете, само че по този начин и не са го създали до дъно. Този път съгласно него всички политически обединения, които желаят да покажат на жителите, че в последна сметка тази страна би трябвало да бъде постоянна, би трябвало да положат оптимални старания да има държавно управление, като той изключи ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Според него от Има Такъв Народ са положили оптималните старания и даже са създали някои лични взаимни отстъпки. Даде за образец проенения Изборен закон в 45-ия парламент и актуализацията на бюджета в 46-ия, която по думите му се е случила с голяма заслуга на специалистите на Има Такъв Народ в подпомагане с икономическия екип на настоящия длъжностен кабинет.

" ИТН " потвърди, че стои зад думите, зад идеите си и зад дейностите си. През годините обратно поради този прославен закон, който касае НСО, към този момент отстъпили от поста на ръководител на Народното събрание като госпожа Цецка Цачева, госпожа Цвета Караянчева, господин Главчев продължаваха години по-късно да се възползват от държавни коли, от защита, от превоз. Ненужен голям държавен разход на гърба на данъкоплатеца. Нашият два пъти работил за малко ръководител на Народното събрание Ива Митева и двата пъти след прекратяването на пълномощията си в Народното събрание, тя незабавно се отхвърли от всички тези привилегии ", разяснява Филип Станев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР