Кадър БНТСилен човек в БСП за България обяви при какво

Кадър БНТСилен човек в БСП за България обяви при какво ...

Вигенин, БСП: Трябва да имаме писмени гаранции от ИТН за политиката, която ще бъде следванаКадър БНТ

Силен човек в "БСП за България" обяви при какво условие биха подкрепили ИТН за редовен кабинет. „Трябва да имаме писмени гаранции за политиката, която ще бъде следвана“, обяви Кристиан Вигенин от БСП.

По думите му има известни различия за сроковете и обхвата на мерките, има съвпадения като цяло обаче в програмите на двете политически сили. Има различия по отношение на данъчното облагане, доходите.

„Има такъв народ“ подхожда много сериозно към това, което предстои за страната“, коментира Вигенин.

Днес предстои среща между „БСП за България“ и ИТН за правосъдието и съдебната реформа.

„Виждам, че нямаме причини да имаме колебания по отношение на политиката, която ще бъде следвана, ако заявките се реализират“, допълни Вигенин.

Окончателното решение за подкрепа ще бъде след представянето на персоналния състав на кабинета и при условие, че бъде подписано споразумение, с което ИТН да се ангажира по реализацията на нещата, които се коментират на експертните срещи. „Не може на сляпо да се подкрепя правителство“, коментира Вигенин, пише tribune.bg. 

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg