Кадър: БНТСАЩ въвеждат нови санкции срещу Русия.Забранява се на американски

...
Кадър: БНТСАЩ въвеждат нови санкции срещу Русия.Забранява се на американски
Коментари Харесай

Джо Байдън подписа указ за въвеждане на санкции срещу Русия

Кадър: Българска национална телевизия

Съединени американски щати вкарват нови наказания против Русия.

Забранява се на американски компании да влагат в съветски държавен дълг. 

 

Това стана ясно, откакто президентът Джо Байдън подписа декрет за това, заяви Белият дом.

Санкциите са ориентирани към 32 юридически и физически лица, поради хипотетично въвличане в изборите през 2020 година и хакерски офанзиви. По-важното е, че са ориентирани към съветския държавен дълг - както в рубли, по този начин и в друга валута. Санкционирани са и още 8 лица поради „ окупацията “ на Крим от Русия, заяви „ Вашингтон пост “, базирайки се на източници от американската администрация.

Според тях Съединени американски щати също ще изгонят 10 съветски „ разузнавачи, работещи под дипломатическо прикритие " в американската страна “. На 10-те изгонени дипломати е подредено да изоставен Вашингтон с обяснението, че са работили като разузнавачи под дипломатическо прикритие.

Освен това Съединени американски щати не разрешават на свои компании да купуват непосредствено съветски дългови скъпи бумаги, издадени от Централната банка, ФНБ или Министерството на финансите на РФ.

Американските наказания са с поддръжката на Европейски Съюз и НАТО, само че те не възнамеряват да вкарват свои лични ограничавания, прецизира изданието. Ограничителните ограничения идват единствено няколко дни откакто президентът на Съединени американски щати насочи покана към президента Владимир Путин да се срещнат " през идващите седмици ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР