кадър: БНТРежисьорът на отличения с Оскар филм Зелената книга“ -

...
кадър: БНТРежисьорът на отличения с Оскар филм Зелената книга“ -
Коментари Харесай

Филм за живота на Димитър Маринов може да се снима в САЩ

кадър: Българска национална телевизия

Режисьорът на отличения с Оскар филм „ Зелената книга “ - Питър Фарели, желае да направи филм по житейската история на българския артист Димитър Маринов. Самият Маринов описа за предлагането на Фарели на среща с български фенове в Дома на киното.

Актьорът обаче е решил да изчака, тъй като: " Ако българин или българка има интерес - побързайте. Защото, в случай че на мен ми се направи предложение в България, ще се обадя на Питър Фарели и ще му кажа „ На добър час “. Ще помоля този, който реши да го направи, моето име да не е там. Да не е животът на Димитър Маринов, а да е животът на един човек, минал през нещо по този метод ".

На срещата в Дома на киното Маринов, който в " Зелената книга " играе ролята на музикант от екипа на ямайско-американския типичен и джаз пианист Дон Шърли (в ролята Махершала Али), съобщи още:

" Няма никакво значение от къде си и кой си. Защото за всеки един човек животът му е значим тъкмо толкоз, колкото е значим за всеки различен. Аз съм артист! Но в живота аз съм си Димитър. Наградата за мен беше самия развой, самата работа в този филм. Това е приказката - приказката е в този миг, в който ти работиш. Всичко останало е резултат на тази свършена работа - дали ще е „ Оскар “, дали ще е тостер - това няма безусловно никакво значение. За мен е една статуетка и нищо повече, която, апропо, тежи 2 кг ".

Маринов твърди, че значение има това, което остава след статуетката и след шума.

" Денят след Оскарите, беше 25-и, който е рожденият ден на жена ми. И аз пребивавам на 130 км от Лос Анджелис. Скочих в колата, с цел да дойда до къщи, с цел да ѝ кажа „ Честит рожден ден “ и да се прегърнем за всичко, което се случи. И познайте какво беше. Точно 5 минути: - Честит рожен ден. - Да, благодаря. - Оскарите? - На добър час. Ето това е листа за извършване на покупки. Прането е в пералнята знаеш какво да направиш. Това е след Оскарите... фамилията... "

 

sega.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР