Кадър БНТПроф. Тодор Кантарджиев за пореден път коментира тема с

...
Кадър БНТПроф. Тодор Кантарджиев за пореден път коментира тема с
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Ваксинирайте се, за да нямате проблем в семействата

Кадър Българска национална телевизия

Проф. Тодор Кантарджиев за следващ път разяснява тематика с имунизирането срещу ковид у нас. Някои положихме старания за доставки на ваксини, други да разубедят хората да не се ваксинират с спорни послания. Когато доста интензивно се изказваш против имунизациите, а в този момент се заявяваш " за " имунизацията, жителите са комплицирани. Това съобщи пред Българска национална телевизия консултантът по имунизационния развой към Столична община проф. Тодор Кантарджиев.

" Дойдоха едни и споделиха, че нищо не сме създали. Нормално е хората да са комплицирани ",коментира той, намеквайки за служебното управление на здравното министерство. 

" Някои, които неотдавна са в системата, не знаят, че и без коронавирус се вършат по 5000 ваксини на ден на бебета ", разкри проф. Кантарджиев.

Посланието ми е следното: 25 имунизирани бълари спасяват един човешки живот, безапелационен бе специалистът.

" Хората, които поучаваха хората да не се имунизират, в този момент поучават Кацаров за имунизациите ", допълни консултантът по имунизационния развой.

" Останат ли доста хора неимунизирани, пик може да се чака през есента Две дози ваксини ни пазят до живот, не предлагам слагането на трета доза. " Мили, българи, виждате накъде отива нещата, ваксинирайте се, с цел да нямате проблем в фамилиите ", апелира проф. Тодор Кантарджиев, написа Novini.bg.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР