кадър: БНТПроблемите с ваксинацията са още от миналата година, когато

...
кадър: БНТПроблемите с ваксинацията са още от миналата година, когато
Коментари Харесай

Николай Витанов: През септември ситуацията ще се промени заради по-студеното време

кадър: Българска национална телевизия

Проблемите с имунизацията са още от предходната година, когато беше основано " антиваксърско страшилище ", сподели проф. Витанов.

Всичко е умерено към този момент, в доста близкото бъдеще ще бъде по този начин. По-нататък може би няма да е по този начин. Не се вижда делта разновидността на вируса да предизвиква кой знае какви основни провали на повърхността. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " математикът проф. Николай Витанов.

Той сподели данни, съгласно които делта разновидността към момента " не е пуснал корени ". Пречи му отпускарският сезон, имунизацията, РЗИ-тата, които хващат клъстъри. Друга причина е, че към този момент у нас доминира английският вид.

Според проф. Витанов през септември обстановката ще се промени и поради по-студеното време и тогава би могла да оказва помощ само имунизацията, която у нас не върви. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР