Кадър: БНТПоскъпване на билета за превоз във Варна няма да

...
Кадър: БНТПоскъпване на билета за превоз във Варна няма да
Коментари Харесай

Варненци ще пътуват в нови автобуси, а цената на билета остава 1 лев

Кадър: Българска национална телевизия

Поскъпване на билета за транспорт във Варна няма да има и цената остава 1 лев, макар че компания " Градски превоз " в града работи на загуба, оповестява Българска национална телевизия.

Причината за неприятното финансово положение е растежът на заплатите на работещите в сдружението от началото на годината. В момента 60 на 100 от приходите на " Градски превоз " отиват за възнагражденията. Общинската компания получи следващите 15 нови рейса по Проекта за интегриран градски превоз, който се финансира с европейски средства.

Дизеловите рейсове костват над седем и половина милиона лв.. Те са с 28 места и дават отговор на най-новите екологични условия.

„ С камери за задно и предно виждане са. С предното виждане може да следим трафика, когато установим, че някъде има по-голямо затапване, да вършим смяна на маршрута, тъй че в действителност градският превоз да стане по бърз “, сподели пред камерата на националната телевизия Злати Златев.

Друга екстра за пасажерите е и осведомителното табло, което ще оповестява актуалната и идната спирка. Бусовете са по-удобни и за самите водачи.

„ Коренна е разликата, голяма отсам до небето. Просто няма място за съпоставяне. Новите рейсове са си нови, всичко си имат “, прибавя Камен Димов.

Фирмата-производител обезпечава 4-годишна гаранция на рейсовете. Тя дава и инсталация за техническата им профилактика. Преди да бъдат въведени в употреба, транспортните средства ще минат регистрация и механически обзор в КАТ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР