Кадър БНТПо време на вчерашния конгрес на партията се чуха

...
Кадър БНТПо време на вчерашния конгрес на партията се чуха
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за Нинова: Приватизаторка иска забрана на приватизацията

Кадър Българска национална телевизия

По време на вчерашния конгрес на партията се чуха доста неща, само че най-много патетични речи, които звучаха парадоксално. Парадокс е Нинова да приказва за народна власт, за която говореше какъв брой доста ни е лишила. Парадокс е да приказва за правова страна, а в това време нейни съпартийци обясняваха по какъв начин Народният съд е бил нужда. Парадокс беше и това приватизаторката да желае възбрана на приватизацията. Като цяло през вчерашния ден имаше много парадокси. Така разяснява 49-ия Конгрес на Българска социалистическа партия националният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова в студиото на Българска национална телевизия.

,,Елена Йончева е с обвиняване от българската прокуратура, а не от ГЕРБ. Говорят за държавност, а хулят държавните институции. Не мога да се съглася с изказванията, че българските институции са поръчкови``, съобщи тя, представена от вести.бг.

Относно информацията на Йончева за корупция в държавното управление Атанасова уточни, че тематиката се преекспонира.

,,В България има институции, има държавност, има законодателство, тъй че в случай че Йончева разкрие някакви схеми, на кого ще подаде сигнал, щом всички управляващи в у нас корумпирани? Мисля, че тематиката се преекпонира, а и към момента не знам госпожа Йончева да е подала формален сигнал за някое от нейните изказвания или разследвания``, разяснява Атанасова.

,,В една предизборна акция се употребява всичко, обикновено е. Но да се приказва за репресии и сходни неща и всички грехове да се приписват на ГЕРБ е несериозно. Ако фактически има репресии против опозицията, ще може ли Българска социалистическа партия да направи своя партийна телевизия? Това към този момент се трансформира в нервност и с изключение на да отврати жителите от изборния развой, друго няма да направи``, изясни депутатът от ГЕРБ.

,,Имаме ясна управническа стратегия, която се извършва прецизно. Не считам, че би трябвало да има предварителни парламентарни избори``, заключи Десислава Атанасова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР