Кадър БНТОт известен американски вестник разкриха, че са постъпили некоректно

...
Кадър БНТОт известен американски вестник разкриха, че са постъпили некоректно
Коментари Харесай

От американски вестник признаха, че са приписали думи на Тръмп, които той не е казвал

Кадър Българска национална телевизия

От прочут американски вестник разкриха, че са постъпили неточно против някогашен президент на Съединени американски щати. Доналд Тръмп е похвалил вестник The Washington Post след като от изданието си признали, че са му приписали в една от своите публикации думи, които той в никакъв случай не е казвал. Изявлението на Тръмп е оповестено в интернет-портала Daily Caller.

" The Washington Post току-що разгласиха корекция, която се отнася за неточно предадено от вестника наличие на моя телефонен диалог по отношение на фалшификации на изборите в щата Джорджия ", написал Тръмп. " Макар да оценявам това, че The Washington Post направиха тази корекция, което пък веднага прави цялата история с лова на вещици поради Джорджия несъстоятелна, то истинската обява от самото си начало е била подправена ", разяснява някогашният президент своята позиция. " Във всеки случай аз благодаря на The Washington Post за поправката ", прибавя републиканецът.

В новата редакция са  поправени и заглавието, и цитатите. 

Първоначално изданието е разгласило мнение на специалисти, които смятали, че думите на Тръмп са опит за  вмешателство в продължаващото следствие и заявявали, че те могат да бъдат преценени като опит за препятстване на правораздаването или друго закононарушение, написа banker.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР