Кадър БНТМая Манолова направи интересно предложение за ново правителство на

...
Кадър БНТМая Манолова направи интересно предложение за ново правителство на
Коментари Харесай

Манолова: Ако служебното правителство стане редовно, може да спаси България от правителствена криза

Кадър Българска национална телевизия

Мая Манолова направи забавно предложение за ново държавно управление на България. Служебното държавно управление се употребява с огромно доверие измежду жителите. Организира едни почтени избори, които никой не оспори. Ясно е и кой стои зад него и го поддържа. Този кабинет свърши една добра и почтенна работа. Впечатлението у хората е, че политическите партии тикат България към държавна рецесия. Предложението служебното държавно управление да стане постоянно може да избави България от такава рецесия. 

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на " Изправи се! Мутри вън! "  Мая Манолова, която разяснява вчерашното си предложение служебният кабинет да стане постоянен. 

" Служебното държавно управление може да потърси поддръжка в Народното събрание от третата мощ, която ще получи мандат. Със сигурност няма да сме ние, които ще вземем третия мандат, тъй като сме най-малката парламентарна група. Това предложение е метод да се избегне политическата рецесия и отиването на нови избори. Този парламент би трябвало да работи и да взема решение проблемите на хората. Ще кажем какво не ни харесва в държавното управление на " ИТН " (ИТН), когато се събере Народното събрание. То беше оповестено по антиконституционен метод, по малкия екран и без никакъв спор. Когато кабинетът бъде препоръчан в Народното събрание, тогава ще разясняваме ", разгласи тя.

" Нас ни тормози, че в програмата на Има Такъв Народ липсват доста значими решения за проблемите на хората. Никъде не се приказва за преизчисляване на пенсиите и повишение на приходите. Няма дума за промяна в правосъдната система. Ще забележим какво ще се случи и кой ще поддържа кабинета на Слави Трифонов. Ние кабинет на Бойко Борисов и ГЕРБ няма да подкрепим. Днешното му изявление, в тези жеги, тъй като той изглеждаше като получил топлинен удар, не значи нищо. Днес е споделил едно, на следващия ден напълно умерено ще каже друго. Не е ясно за какво Борисов се опасява от служебния кабинет. Много е тъпо, че някой може да преглежда държавно управление като столова за разпределяне на порции и постове. Ние сме най-малката парламентарна група и няма по какъв начин да приказваме за постове и порции ", разкри Манолова. 

" Благодарение на Слави Трифонов Бойко Борисов няма да ръководи повече и ние го поздравихме за това. Когато кабинетът на Има Такъв Народ бъде импортиран в Народното събрание, тогава ще има спор и ще приказваме. Ще зададем няколко въпроса - ще има ли преизчисляване на пенсиите, растеж на приходите и действително решение на проблемите на хората. От отговорите ще зависи дали ще подкрепим държавното управление на Има Такъв Народ. Този спор би трябвало да се води в пленарна зала, а не по телевизионните студиа. Аз съм сигурна, че ще има нов кабинет, тъй като това са упованията на хората. Трябва да решаваме проблемите им, а не да се караме пред медиите ", завърши Мая Манолова, написа Novini.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР