кадър: БНТМанчини бе направил само една промяна в стартовия състав.Отборът

...
кадър: БНТМанчини бе направил само една промяна в стартовия състав.Отборът
Коментари Харесай

Италия разгроми с 3:0 Швейцария

кадър: Българска национална телевизия

Манчини бе направил единствено една смяна в стартовия състав.

Отборът на Италия записа втори безапелационен триумф в група А на Евро 2020, откакто разгроми с 3:0 Швейцария. Със същия резултат “скуадра адзура ” победи и Турция на старта. Така италианците станаха първия тим, преодолял груповата фаза, защото не могат да бъдат изместени от едно от първите две места, без значение от резултата в последния си мач против Уелс, предава .

Италия имаше цялостно предимство на " Олимпико " в Рим. Гол на Джорджо Киелини в 19-ата минута беше анулиран след намесата на ВАР поради игра с ръка. Седем минути по-късно обаче Мануел Локатели откри. В 52-ата минута още веднъж Локатели се разписа с отдалечен удар за 2:0. В самия завършек на дуела Чиро Имобиле направи резултата типичен. Това беше десети следващ мач без позволен гол за Италия. Под управлението на Роберто Манчини " скуадра адзура " не познава загубата към този момент в 29 мача подред.

 

Селекционерът на Италия Роберто Манчини бе направил единствено една смяна в стартовия състав, като на мястото на Алесандро Флоренци ще стартира Ди Лоренцо. В състава на Швейцария има много играчи с опит в Серия А, а селекционерът Владимир Петкович е водил Лацио.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР