Кадър: БНТКрайно време е политиците да престанат да се държат

...
Кадър: БНТКрайно време е политиците да престанат да се държат
Коментари Харесай

Спас Гърневски: БСП няма да спечели нито следващите, нито по-следващите избори

Кадър: Българска национална телевизия

Крайно време е политиците да престанат да се държат като ощипани госпожици. Когато издигнат обвиняване против някой от техния кръг, внезапно стартират някакви офанзиви. Самият аз преди време също съм бил разследван за злоупотреби, само че в никакъв случай не съм се тормозил и най-после бях оневинен. Така че никой не би трябвало да се меси в правосъдната система и нейните каузи. Така разяснява националният представител от ГЕРБ Спас Гърневски повдигнатото обвинение на Специализираната прокуратура против Елена Йончева в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия.

,,Тя е депутат. Когато излезе истината, всичко ще си пристигна на мястото. Ако тя няма никакви нарушавания, за какво е това терзание, за какво са тези обвинявания против ръководещите? Това е народна власт и ние за първи път имаме сходни дейности от страна на прокуратурата – видяхте какво се случи и с Арабаджиев, Баневи, Стайков, Бенчев... Ако всичко при нея е чисто, както твърди, за какво тогава е цялата тази суматоха?``, попита Гърневски.

,,БСП не може да победи нито на тези, нито на идващите, нито на изборите през 2021 г.``, отвърна Гърневски на въпрос по отношение на идните избори за Европейски парламент и локалния избор наесен.

,,Мисля, че хората най-сетне схванаха, че в случай че няма асфалт и пътища, няма от кое място да им пристигна хлябът и бизнесът. В последна сметка работата на локалните управляващи и централната власт не е да вършат бизнес, а да основават условия за бизнес``, съобщи депутатът от ГЕРБ и добави, че вложенията у нас са двойно по-големи.

,,Всички вложения са двойно увеличени. Всички индикатори на централната банка и на задграничните организации демонстрират, че вложенията у нас скачат двойно``, уточни той.

,,Историята по отношение на комунизма би трябвало да бъде прочетена, да се знаят неговите зверства. Именно комунизмът трансформира България в социалистически лагер и прати цвета на интелигенцията в концлагерите. Комунистите три пъти банкрутираха страната, а след това станаха социалисти и тайфа ренегати, които ограбиха всичко по времето на прехода. Поради тази причина към 90% от олигарсите са родословие на комунистическата номенклатура и Държавна сигурност``, приключи Спас Гърневски.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР