Кадър БНТЕдин от силните хора в ГЕРБ разкри най-близкия ход

...
Кадър БНТЕдин от силните хора в ГЕРБ разкри най-близкия ход
Коментари Харесай

Секретарят на ГЕРБ: Ще предложим правителство, добре е да се върви към редовен кабинет

Кадър Българска национална телевизия

Един от мощните хора в ГЕРБ разкри най-близкия ход на партията.  НОЩ се разформирова, само че нов парламент се закле. Предстои да забележим какви политики ще има идващото държавно управление за привикване на нов Щаб или ще има други решения. Това съобщи секретарят на ПГ на ГЕРБ Евгения Алексиева. 

" Много представителите на новите партии не имаха вяра в ковид, а в този момент застават против разформироването на НОЩ ", сподели още тя. 

" Ще предложим държавно управление - това го изискуем на нашите гласоподаватели. Нямаме право да ги разочароваме и излъжем. Добре е да се върви към постоянен кабинет ", съобщи пред Българска национална телевизия Алексиева.

" Радев за следващ път направи внушение в обществото с вчерашното си слово. На договарянията с него ще се явим с готово предложение за държавно управление ", разкри секретарят на ПГ на ГЕРБ. 

" Нямаме имена за министри, единствено за министър председател - предлагането е Даниел Митов, който е младо и ново лице. Вчера стоях в зала и се огледах - това ли бяха новите лица на политиката ", попита Алексиева. 

" Още през вчерашния ден видяхме, че сме в съпротива - имаше коалиция против ГЕРБ в зала ", съобщи Евгения Алексиева. 

" Дали ще сме в ръководство или съпротива, ние ще пазиме интереса на народа ", безапелационна бе тя, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР