Кадър БНТДоце. Ангел Кунчев коментира добрите резултати от изследванията за

...
Кадър БНТДоце. Ангел Кунчев коментира добрите резултати от изследванията за
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Всички ваксини са налични, имунизации се правят и в парковете

Кадър Българска национална телевизия

Доце. Ангел Кунчев разяснява положителните резултати от проучванията за ковид и имунизацията.  В градския превоз и огромните обекти маските няма по какъв начин да отпаднат. Заповедта не важи за всички публични места. Но в дребните места може да се смъкват защитните средства за имунизираните хора. Това съобщи пред Българска национална телевизия основният държавен здравен контрольор доц. Ангел Кунчев.

Здравният специалист даде образец с фризьорските салони, където в случай че чиновниците са имунизирани, могат да работят без маски. „ В салоните има часове по график и няма скупчване “. 

Оптимист съм за лятото, тормози ни какво ще се случи наесен.  В Европа обстановката е чудесна, само че не по този начин стоят нещата в Азия, разкри доцент Кунчев.  " Според специалиста готови за есента ще сме при 70% имунизация ".

" Тезата по какъв начин някой е плашил хората е неприемлива. Да, доста хора починаха, това бе стрес за целия свят, само че ние излизахме и давахме информация ", съобщи основният държавен здравен контрольор във връзка обвиняванията към НОЩ.

" Прекрасно е, че имаме под 1% инфектирани за денонощието. Този добър резултат е с помощта на всичко – ограничения, преболедуване, имунизиране ", заяви доц. Ангел Кунчев. 

Доцентът се хавана на бас с водещата на утринния блок на националната телевизия, че би взел всеки един чиновник и в случай че до 15 минути не е имунизиран, би си хвърлил оставката. Така доцент Кунчев заяви, че всички ваксини са налични, а имунизации се вършат в парковете, РЗИ, лечебни заведения, мобилни групи:  " Желание да има ", написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР