Кадър: БНТДоналд Тръмп сериозно смята да се кандидатира за президент

...
Кадър: БНТДоналд Тръмп сериозно смята да се кандидатира за президент
Коментари Харесай

Тръмп наистина смята да се кандидатира за президент през 2024 г.

Кадър: Българска национална телевизия

Доналд Тръмп съществено счита да се кандидатира за президент на Съединени американски щати през 2024 г. . Това разкри самият той в изявление за " Фокс нюз ".

" Преди всичко бих желал да кажа, че това е към момента доста надалеч ", сподели Тръмп в отговор на въпрос по отношение на възможностите за присъединяване му в конкуренцията на идващите президентски избори. В същото време някогашният собственик на Белия дом отбелязва, че въз основа на резултатите от последните избори, на които завоюва гласовете на повече от 75 милиона американци, той резервира високо равнище на поддръжка.

 
" Ето какво ще кажа: Приемам това доста съществено. Повече от съществено. Но от правна позиция, към момента не бих желал да разясня ", акцентира Тръмп.

През март някогашният президент съобщи, че има намерение след междинните избори в страната, които ще се проведат през 2022 година, да вземе дефинитивно решение по отношение на опцията за наново кандидатстване за президентския пост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР