Кадър БНТДобре съм. Искам отново да благодаря на тези, които

...
Кадър БНТДобре съм. Искам отново да благодаря на тези, които
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Кризата с короанвируса показа нагледно недостига на медицински специалисти

Кадър Българска национална телевизия

Добре съм. Искам още веднъж да благодаря на тези, които поставиха оптимални старания да преборя болестта. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи д-р Хасан Адемов, който се излекува от новия ковид, съобщи вести.бг.

Националният действен щаб има концепция да направи повсеместен разбор на това, което се случи в последните 2-3 месеца, с цел да може да се оцени положението на здравната ни система. Тази рецесия сподели образно недостигащите медицински експерти у нас. Неслучайно се наложи поддръжка и от доброволци. Достатъчно експерти няма освен в България, само че и в цяла Европа, само че това не е универсално опрощение. Очевидно е, че мотивацията на младите лекари да останат в България не е на подобаващото равнище, съобщи той.

За здравна промяна се мисли от 30 години, само че за огромно страдание тя не е осъществена тъй че да доближи равнището на заложения финансов запас. Системата не е в положение да отговори на потребностите сега. Независимо от мобилизацията, в някои райони проблемите в системата се оказаха извънредно съществени. Очевидно е, че промяна до края на този мандат няма да се случи. За да се случи, би трябвало да се реализира оптимално равнище на единодушие, освен на политическо равнище, само че и в здравното съсловие, разяснява доктор Адемов.

За благополучие, ограниченията на Щаба се оказаха задоволително съответни, тъй че вредите да бъдат минимизирани, доколкото е допустимо, добави той.

Очевидно е, че и икономическите благоприятни условия на страната не са такива, че да може да поддържа всеки самостоятелно в рецесията. Към ограниченията на ръководещите постоянно може да има по-добри упования. Очаква се след 1 юни да има нови ограничения, в това число и в обществената сфера, съобщи депутатът от Движение за права и свободи.

Намаляването на Данък добавена стойност за заведенията за хранене и книгите на 9% отвори кутията на Пандора. Това е една огромна тематика – каква да е данъчната система на България. Ние от Движение за права и свободи считаме, че интервалът на твърдата ставка е отминал и би трябвало да се мисли дали да има диференцирани ставки, означи доктор Адемов.

Той посочи, че Движение за права и свободи ще поддържа при гласуването на второ четене намаляването на Данък добавена стойност за заведенията за хранене и книгите.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР