Кадър БНТДо този момент самият Доналд Тръмп така и не

...
Кадър БНТДо този момент самият Доналд Тръмп така и не
Коментари Харесай

От щаба на Тръмп признаха за загубата

Кадър Българска национална телевизия

До този миг самият Доналд Тръмп по този начин и не сподели, че е склонен с резултатите. Това пристигна от хора, близки до него.

Съветникът на президента Доналд Тръмп по националната сигурност Робърт О`Брайън даде обещание " доста професионален преход " към администрацията на новоизбрания президент Джо Байдън в изявление, излъчено през днешния ден, макар че Тръмп продължава погрешно да твърди, че е спечелил изборите на 3 ноември, съобщи Асошиейтед прес.

Говорейки пред Глобалния конгрес по сигурността, съорганизатор на който е и Катар, О`Брайън няколко пъти загатна идния преход (към новата администрация) и уточни неотдавнашните мирни съглашения, които Бахрейн, Судан и ОАЕ реализираха с Израел, като " огромно достижение на президента, с което той ще се отдръпна от властта ", предава Българска телеграфна агенция. 

Изказването на Робърт О`Брайън е едно от най-категоричните самопризнания до момента от почитан чиновник на администрацията, че Байдън е спечелил изборите.

" Ако тандемът Байдън-Харис в последна сметка бъде разгласен за победител, а нещата явно наподобяват по този начин в този момент, ние ще изпълним един доста професионален преход от Съвета за национална сигурност. Това не предстои на подозрение ", сподели съветникът на Тръмп.

О`Брайън уточни, че щафетата сред две администрации е излъчена доста пъти сполучливо и спокойно, даже и в най-сложни интервали.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР