Кадър: БНТДепутатите продължават с гласуването на бюджета за 2020 година.Винаги

...
Кадър: БНТДепутатите продължават с гласуването на бюджета за 2020 година.Винаги
Коментари Харесай

Светлана Ангелова: Трябва да държим финансовата устойчивост на държавата

Кадър: Българска национална телевизия

Депутатите не престават с гласуването на бюджета за 2020 година.

" Винаги когато в края на годината са дебатите за бюджета на държавното публично обезпечаване и бюджетът на Социалното министерство те са доста разгорещени, тъй като обществената сфера е доста сензитивна. Тя касае всеки един от нас и упованията на хората са доста огромни към обществената сфера. Но едно са желанията, друго са опциите на страната. Ние би трябвало да държим финансовата резистентност на страната, да не допуснем банкрути, да не допуснем дефицити. Работата на опозицията е да има оферти, да желае ", Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Светлана Ангелова, народен представител от ПГ на ГЕРБ.

Според депутатът от Българска социалистическа партия Георги Гьоков те са предложили различен бюджет. " С нашите оферти, с акцентите в тях, показахме алтернативността. Показахме, че тези пари, които се събират от всички българи, в това число с осигуровки, с налози, с такси могат да се разпределят по друг метод. Нашите акценти в бюджета, който предложихме бяха в обучение, в обществена активност и главно ориентирани към по-ускорено повишение на приходите, да вземем за пример на пенсиите на българските жители ", счита Гьоков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР