Кадър: БНТДепутат от БСП коментира в ефира бюджета за следващата

...
Кадър: БНТДепутат от БСП коментира в ефира бюджета за следващата
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Абсурдно е ГЕРБ да не участва в дебата за държавните пари. Явно нямаха аргументи

Кадър: Българска национална телевизия

Депутат от Българска социалистическа партия разяснява в ефира бюджета за идната година. Той предприе и офанзива против ГЕРБ.

Не чухме никакъв спор и причини за Бюджет 2021. Не получихме отговори за средствата за всеки един бранш. Всяко едно число трябваше да се стимулира. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев. 

" За мен е неуместно ГЕРБ да не взе участие в дебата за държавните пари. Явно нямаха причини ", смята народният представител. 

" Обещаните на другите браншове пари, не са заложени в бюджета ", разкри Ченчев, написа Novini.bg. 

" Искахме да се спре гласуването на бюджета, с цел да се направи проект, който е съответен за рецесията и пандемията ", сподели още той.

" Мерките са закъснели. Защо пенсионерите ще получават добавки единствено до март? Поискахме и преизчисляване на пенсиите ", разяснява Ченчев.

" Има доста нереформирани браншове, за какво се наливат пари в тях. Такъв бранш е опазването на здравето, да вземем за пример. Качеството там е ниско. Къде са лекарите? Защо няма медици - поради неприятно ръководство ", заяви депутатът. 

" Мерките против коронавирус вероятно са наложителни, само че са закъснели ", приключи Ченчев. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР