Кадър БНТДани Каназирева разкри защо е напуснала ГЕРБ. Оказа се,

...
Кадър БНТДани Каназирева разкри защо е напуснала ГЕРБ. Оказа се,
Коментари Харесай

Каназирева: Раздeлих се с ГЕРБ заради Цветанов и Фидосова

Кадър Българска национална телевизия

Дани Каназирева разкри за какво е напуснала ГЕРБ. Оказа се, че причина за нейното решение са двама от силните хора в партията преди години, единият от които даже е бил дясната ръка на Бойко Борисов.

От самото начало на присъединяване ми в политиката в никакъв случай не съм се явявала " против ", а " за ". Посочване на съответни проблеми и предложение на ясни решения - за мен това чакат хората. Никога не съм правила взаимни отстъпки. Никога не съм подлагала на критика голословно, постоянно съм посочвала проблемите и съм давала решнеието. Това сподели в предаването " Още от деня "  по Българска национална телевизия областният управител на Пловдив и водач на листата на ГЕРБ за Пловдив-област Дани Каназирева във връзка рецензиите към ГЕРБ от страна дясното обединяване " Демократична България. "

Този език на омразата, който се настани измежду доста от организациите (десните – б.ред.), не е държавническо държание, добави тя.

От самото начало работя за основаването на ГЕРБ в Пловдив. През 2010 година избрани хора и условия доведоха до раздялата ни с ГЕРБ. Конкретно това бяха Цветан Цветанов и Искра Фидосова, разкри Каназирева.

Нямам никакви терзания за работата ми. Няма нито едно решение, от което да се срамя, в противен случай, имам мощен глас в локалното самоуправление. Когато се внасят положителни решения, те би трябвало да бъдат подкрепяни, а когато има порочни практики, те би трябвало да бъдат посочвани и да се предлага съответно решение, уточни лидерът на листата на ГЕРБ за Пловдив-област.

Тя акцентира, че задачата ѝ е ГЕРБ да е първа политическа мощ в Пловдив на изборите. Винаги получавах цялостна поддръжка от премиера Борисов и министрите, тъй че имам убеденост да продължа напред. Познавам в елементи всеки един проблем на Пловдив и имам съответни решения, съобщи Дани Каназирева.

По думите ѝ в Пловдив и региона организацията за преодоляване на епидемията от COVID-19 е една от най-хубавите в България.

Каназирева заяви още, че са обезпечени имунизациите за членовете на секционните изборни комисии в област Пловдив и имунизацията е в ход, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР