Кадър: БНТД-р Трифон Вълков изрази мнение как трябва да се

...
Кадър: БНТД-р Трифон Вълков изрази мнение как трябва да се
Коментари Харесай

Д-р Вълков: Ремдесивир трябва да се прилага рано, за да има очакван ефект

Кадър: Българска национална телевизия

Д-р Трифон Вълков изрази мнение по какъв начин би трябвало да се ползва " Ремдесивир ", с цел да помогне за лекуването на заболели с ковид.

„ Ремдесивир ” е едно от медикаментите, което е посочило досега най-висока успеваемост във връзка с ковид. При приложението му обаче се следят липса на резултати. Този препарат не дава опция за репликация на вируса, за това би трябвало да се ползва рано, с цел да има предстоящ резултат. Той няма да работи, в случай че се ползва късно ".

Това съобщи инфекционистът в Инфекциозна болница в София " Проф. Иван Киров " доктор Трифон Вълков по Нова тв.

„ Вече имаме насъбран опит в диагностиката и лечението. Но това, което съществува като проблем е, че в един миг ще останем без опция да лекуваме, тъй като няма да има кой ”, предизвести инфекционистът. Той е на мнение, че е значимо какви лекари ще се изправят пред инфекцията. В битката с ковид се включват всички медици, само че те имат по-различен фасон на работа от инфекционистите и не са привикнали да работят с този вид болести, счита доктор Вълков, написа Novini.bg.

Инфекциозна болница е разкрила максимума от това, което има като опция. Капацитетът е 64 кревати за пациенти с ковид. На ден от отделението се изписват по няколко души, които са преборили инфекцията, само че свободните кревати бързо се запълват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР