кадър: БНТЧовек трябва да е наясно, че винаги има някой

...
кадър: БНТЧовек трябва да е наясно, че винаги има някой
Коментари Харесай

Александра Сърчаджиева: Това, че времето лекува според мен са пълни глупости

кадър: Българска национална телевизия

Човек би трябвало да е наясно, че постоянно има някой различен, на който му се случват доста по-гадни и по-страшни неща. Разбира се, за всеки човек неговите нещастия са най-гадни, само че в последна сметка, това е животът, животът е едно колело, счита актрисата.

 

Александра Сърчаджиева разкрива душата си пред публиката в новия си театър " На живо ", основан по събития от нейния персонален живот. Премиерата е след броени дни, а какви са вълненията - това показа самата актриса в " Денят стартира " с Георги Любенов.

Много се вълнувам и доста ме е боязън, тъй като всичко стартира като една фантазия, очакване нещата да се случат и - ето в този момент... Много ме е боязън дали ще се оправя, тъй като в действителност желая да покажа себе си - такава, каквато хората не ме познават, с моите борби, показа Сърчаджиева.

Хората ще чуят неща, които са вътре в моето сърце от години и които в никакъв случай не съм казвала през живота си, добави тя.

Смятам, че ще оказа помощ на себе си чисто прочувствено, тъй като доста се стегнах, когато Иван си отиде и трябваше да го направя, тъй като имам дете, призна Александра за момента, в който загуби своя обичан и татко на щерка й - артистът Иван Ласкин. Обаче доста имам вяра, че с изключение на на себе си, чисто прочувствено ще оказа помощ и на някой различен, добави Сърчаджиева.

Не знам какво значи да надмогнеш страданието. Болката остава вечно, просто човек се научава да живее с болката. Това, че времето лекува съгласно мен са цялостни нелепости, когато човек ти липсва, това е за цялостен живот, безапелационна е актрисата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР