Кадър: БНТБългарите са гневни на целия политически елит, връзката между

...
Кадър: БНТБългарите са гневни на целия политически елит, връзката между
Коментари Харесай

Журналист: Българите са гневни на целия политически елит

Кадър: Българска национална телевизия

Българите са гневни на целия политически хайлайф, връзката сред гласоподавател и избиран е скъсана. Тази ниска изборна интензивност би трябвало да тормози партиите. Заради нея ГЕРБ губят гласоподаватели, тъй като спечелилите вкарват същия брой евродепутати в Европейския парламент. Това съобщи в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия журналистът Валерия Велева.

,,Управлението се стабилизира, само че никой не получи амнистия. Всички получиха плесница. Да смяташ, че си спечелил този избор с 500 000 гласоподаватели е удар както против опозицията, по този начин и против ръководещите. Затова и Борисов не е във екстаз, просто няма еуфория. Тези избори не са добър знак за политическия хайлайф, а в обществото тлее сериозен гняв``, разяснява още тя.

,,БСП направи всичко допустимо, с цел да покаже, че не е по-добрата опция на настоящия модел. По време на акцията не беше казано нищо за икономическия модел на страната или корупционните проблеми. Спореше се единствено за някакви тераси. Тези избори бяха неуспех за доктрината " Нинова``, изясни политологът доцент Даниел Смилов и добави, че от ГЕРБ ще създадат неточност, в случай че си помислят, че получават утвърждение на модела си след края на европейските избори.

Според политологът Анастас Стефанов повода за ниската изборна интензивност е била налог " дълъг уикенд ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР