Кадър БНТАко Тито беше диктатор, тогава Тодор Живков беше сатана.

...
Кадър БНТАко Тито беше диктатор, тогава Тодор Живков беше сатана.
Коментари Харесай

Македонски дипломат към Захариева: С Тито ние живеехме в Европа. Ако Тито е бил диктатор, тогава Тодор Живков беше сатана

Кадър Българска национална телевизия

Ако Тито беше деспот, тогава Тодор Живков беше дявол. Това разяснява македонски посланик след изявление на Захариева в немско издание, предаде .

Сравнението на Тито и Хитлер е смешка и подобен комизъм от българска страна, че не е нужно да разясняваме. Това съобщи някогашният македонски посланик и анализатор Ристо Никовски в пред телевизия Канал 5. Повод за коментара му е изявлението на вицепремиера Захариева за немското издание „ Ди Велт “, която уточни, че Тито е умъртвил до 1,7 млн. души в някогашна Югославия за по-малко от 10 години и към момента го почитат.

" Бих предложил на Захариева да попита родителите си какво мислят за Тито. Надявам се да са живи и ще й кажат всичко. Ако Тито беше деспот, тогава Тодор Живков беше дявол. Докато ние с Тито живеехме в Европа, те живееха демонски с Живков ", уточни той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР