кадър: БНТСилата на ГЕРБ е разделение и противопоставяне, обяви Нинова.Вярвам

...
кадър: БНТСилата на ГЕРБ е разделение и противопоставяне, обяви Нинова.Вярвам
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не обвързвам резултатите от парламентарните избори с кандидатурата на президент

кадър: Българска национална телевизия

" Силата на ГЕРБ е разделяне и опълчване ", разгласи Нинова.

" Вярвам в паметта на паметта на българските жители ", добави тя.

В тази предизборна акция има най-малко три разнообразни неща, които могат да създадат Българска социалистическа партия първа политическа мощ, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Най-важното е, че доста огромна част от жителите се отърсиха от страха и от апатията, че нищо не зависи от тях и излязоха с лицата си на митинга през лятото. Това е огромна крачка напред, това не беше допустимо преди четири години.

Второто за страната е, че ГЕРБ е безусловно привършен като политики, не могат да предложат нищо ново, никаква смяна, оферират още от същото, никакъв потенциал, нямат подготвеност да трансформират нещо и това влиза в колизия с първото.

И третото друго, което е за партията - през тези четири години Българска социалистическа партия направи сериозна смяна вътре в себе си. Показахме през тежка смяна, че можем да се борим със задкулисие, със зависимости вътре при нас по този начин, както желаеме да управляваме. Да скъсаме с модела на персонални сделки, персонални ползи на потребление на партията и на държавните институции за персонална полза.

Тези три неща събрани вкупом мисля, че дават друга картина, сподели Нинова.

Единствената партия, която може да промени модела на ръководство, е Българска социалистическа партия.

Нинова напомни, че в сегашните извънпарламентарни партии има хора, които са били част от модела на ръководство на ГЕРБ като вицепремиери, министри.

" През тези четири години Българска социалистическа партия беше безапелационна съпротива и не се съгласихме по никакъв метод да ставаме част от този модел, ние бяхме поканени да бъдем част от това, тези хора бяха от другата страна ", разяснява Нинова.

Вярвам в паметта на паметта на българските жители, с цел да разпознаят достоверната съпротива и опция.

Силата на ГЕРБ е разделяне и опълчване. Нашата мощ е в обединяването, сподели водачът на Българска социалистическа партия и изрази страдание, че водачи на извънпарламентарни партии не са приели протегнатата ръка.

" Ние протегнахме ръка към извънпарламентарните партии за обединяване, не за коалиция, не за ръководство, а за нещо, което стои доста над партиите, нещо, което е държавническо, това са честните избори. Няма значение кой ръководи, кой е в съпротива. Това е в основата на държавността. Уви, може би егото на някои от другите водачи надви и не се прояви политическа мъдрост.

Не привързвам резултатите от парламентарните избори с кандидатурата на президент.

В момента предлагаме депутатите, сега не се вършат номинации за президент

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР