Кадър: БНТНадявам се, че ще изгориш в ада! Това беше

...
Кадър: БНТНадявам се, че ще изгориш в ада! Това беше
Коментари Харесай

Сестра на загинал в Афганистан към Байдън: Надявам се, че ще изгориш в ада!

Кадър: Българска национална телевизия

" Надявам се, че ще изгориш в пъкъла! Това беше брат ми ". Това е изкрещяла към американския президент Джо Байдън сестра на един от починалите бойци в Афганистан.

Байдън се срещна с роднини на починали в Кабул бойци.

Според фамилиите на 13-те военни, убити при атентата на летището в Кабул, Байдън непрекъснато е гледал часовника си и е приказвал за личния си наследник. Когато Байдън напусна военновъздушната база Довър, откакто се срещна със фамилии, които преди малко бяха получили телата на своите близки от летището в Кабул, една жена изкрещяла: " Надявам се, че ще изгориш в пъкъла! Това беше брат ми! ", оповестява New York post, представен от Novini.bg.

От видеозапис, изработен по време на срещата, не излиза наяве дали президентът фактически е поглеждал часовника си. На фрагментите може да се види по какъв начин поглежда надолу, до момента в който спуска ръце.

Бившият президент Доналд Тръмп също се причисли към нападките против наследника на поста си.

Бременната брачна половинка на ефрейтор от морската пехота Райли Макколъм, беше разочарована от диалога си с Джо Байдън, споделя нейната сестра Ройс споделя пред The Washington Post.

" Не можете да коленичиш пред нашето знаме и да се преструваш, че те е грижа за нашите войски. Не можеш да се прецакаш толкоз зле като него и да кажеш, че съжаляваш. Това не трябваше да се случва и всеки живот е в неговите ръце ", споделя Макколъм. " Хилядите афганистанци, които ще страдат и ще бъдат изтезавани, са директен резултат от неговата непросветеност ", прибавя тя.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР