кадър: БНТГЕРБ няма притеснението, че е виновник:, обяви Желязков.Всички политически

...
кадър: БНТГЕРБ няма притеснението, че е виновник:, обяви Желязков.Всички политически
Коментари Харесай

Росен Желязков: Гласуването по пощите е твърде екзотична идея

кадър: Българска национална телевизия

" ГЕРБ няма терзанието, че е провинен:, разгласи Желязков.

" Всички политически сили са внимателни:, добави той:

Транспортният министър Росен Желязков ще взе участие в парламентарните избори като претендент за народен представител от листата на ГЕРБ. В момента вървят номинационните процедури, посочи той в предаването  " Денят стартира с Георги Любенов ".

От близо година предизборната акция за парламентарния избор е в ход. Какво ще стане - всички политически сили са внимателни, тъй като социологията сега сподели какво би било възможното систематизиране в Народното събрание след два месеца, само че суверенът ще каже, разяснява още министърът на превоза, осведомителните технологии и известията.

ГЕРБ няма терзанието, че е провинен, а има самочувствието, че съумява през тези години да обезпечи нужните условия за социално-икономическо развиване, основава нужните предпоставки за постепенен развой в публичното развиване на страната, посочи Желязков.

" Не че ГЕРБ няма неточности. Силата на премиера е, че съумява да признае неточности и съумява да стяга редиците посредством признаването на неточности и посредством положителното взаимоотношение с обществото във връзка с ограниченията, когато се видят недостатъци ", сподели той.

" На този стадий, два месеца преди изборите гласуването по пощите е прекомерно екзотична концепция, която ще докара до повече подозрения за операции и фалшификации на вота, в сравнение с ще има изгода ", счита Желязков.

Темата с пощата е обвързвана по-скоро с отдалеченото гласоподаване, а не с пощата като логистика, изясни министърът.

При гласоподаване в изборната секция достоверността на идентификацията на гласоподавателя е обезпечена. При отдалечения избор главният въпрос, който би трябвало да откри решение, е електронната идентификация. Как да се подсигурява, че тъкмо това лице е подало този глас почтено е влезнал в изборните резултати, разяснява още Росен Желязков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР