Кадър: БНТАз не виждам защо е толкова трудно за всяко

...
Кадър: БНТАз не виждам защо е толкова трудно за всяко
Коментари Харесай

Симеон II: Не виждам защо е толкова трудно за всяко управление да се справи с пандемията

Кадър: Българска национална телевизия

" Аз не виждам за какво е толкоз мъчно за всяко ръководство да се оправи с пандемията. Освен в случай че е имало колосални неточности, които у нас надали е имало ". Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният министър председател Симеон Саксобургготски, който гласува по обяд в българското посолство в Мадрид.

Запитан дали е по-лесно да дойдеш на власт, в сравнение с да останеш, той отнговори:  " Това е доста комплициран въпрос. то е релативно всичко. Важното е да осъществим гражданския дълг. Аз пристигнах тук в понеделник да си видя фамилията и се прибирам, тъй като би трябвало да ми слагат втората ваксина и бързам да се прибирам ".

" Не съм вещател в полза на истината, само че постоянно се надяваме нещата да вървят нагоре и по-добре. В момента огромни упования дали имаме, пък и доста комплицирана е обстановката, само че занапред като стигнем до резултатите след изборите, тогава към този момент ще може да се каже освен това ", разяснява Симеон II.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР