Кадър БНТ, архивОргомно признание получи лекар на наш клуб, който

...
Кадър БНТ, архивОргомно признание получи лекар на наш клуб, който
Коментари Харесай

Шефът на УЕФА покани лекаря на Лудогорец на финала на Уембли

Кадър Българска национална телевизия, списък

Оргомно самопризнание получи доктор на наш клуб, който си свърши професионално работата по време на сериозен миг на мач от ЕВРО 2020. Президентът на УЕФА, Александър Чеферин, е изпратил покана на лекаря на " Лудогорец ", доктор Валентин Великов, за финала на UEFA EURO 2020, който ще се играе на 11-и юли на стадион " Уембли " в Лондон.

Това информира .

Поводът е бързата интервенция на медицинския екип на стадиона в Копенхаген при случая с Кристиан Ериксен, част от който бе и доктор Валентин Великов.

На мача Дания - Финландия (0:1) халфът на " аления динамит " получи сърдечен арест, само че бе реанимиран стремително и избавен без никакви затруднения.

" За мен е огромна чест и привилегия да Ви поканя на финалния мач на Евро 2020 ", написа Александър Чеферин в писмото до доктор Валентин Великов.

Лекарят на " Лудогорец " получи наряд за пет мача от турнира - Дания - Финландия, Дания - Белгия и Русия - Дания от груповата фаза, осминафиналa Хърватия - Испания и четвъртфиналa Белгия - Италия.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР