Кадър: БНТ, архивГеорги Харизанов призна, че е обсъждал с Бойко

...
Кадър: БНТ, архивГеорги Харизанов призна, че е обсъждал с Бойко
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Снимките с премиера са компромат. Обсъждал съм ги с него. Борисов не ми е казал коя е Мата Хари

Кадър: Българска национална телевизия, списък

Георги Харизанов призна, че е обсъждал с Бойко Борисов скандалните фотоси, на които се виждат министър председателят и кюлчето в злато около него.

 

Ходил съм в резиденция " Бояна ". Когато съм бил с дебели облекла, съм прекосявал инспекция за оръжие, когато съм с по-леки облекла, просто си оставям телефона. Това сподели в предаването 120 минути по БТВ изпълнителният шеф на телевизия " Европа ", член на ГЕРБ и на Института за дясна политика Георги Харизанов.

Попитан дали елементарно се вкарват златни кюлчета и пачки с евро в резиденцията, той сподели: " Не нося дамска чанта и не знам дали е елементарно. Обсъждал съм фотосите с премиера – те са компромат. Няма потребност да ги разисквам всъщност, тъй като всички знаем какъв метод на живот поддържа той, не мога да свържа фотосите с него ".

В отговор на въпрос Харизанов сподели, че Бойко Борисов не е споделял пред него коя е Мата Хари (така министър председателят Борисов назова дамата, която е внесла златните кюлчета и пачките с евро от фотосите – б. ред.). Това би трябвало да каже прокуратурата, съобщи членът на ГЕРБ.

Той сподели, че се е срещал с Делян Пеевски веднъж, за към 5 минути. " Просто запознанство, нищо изключително ". Попитан какво е последвало от това другарство за него, Харизанов съобщи: " Започнах да търча три пъти по-бързо и ми пораснаха криле ", написа Novini.bg.

Георги Харизанов сподели, че няма упоритост за обществен пост в ГЕРБ. Не съм бил претендент за народен представител, както тъврди господин Цветанов. Всеки, който желае, може да ревизира това. В партията не извършвам никакви официални функционалности, акцентира той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР